Salezijanska športska mladež slavila i molila

Posted on Apr 16, 2011 in Stari portal

Na malonogometnum turniru Salezijanske športske mladeži održanom prošli vikend u župi Marije Pomoćnice na Knežiji sudjelovalo je šezdesetak igrača u dobi od 12 do 18 godina.

Turnir je odigran u subotnje popodne na igralištu knežijanskog dvorišta. U kategoriji za rođene 1997. godine i mlađe pobijedila je ekipa Don Bosca s Knežije, dok su drugo i treće mjesto zauzeli igrači KŠC-a Don Bosco iz Žepča i župe Marije Pomoćnice iz Rijeke. Prvo mjesto u kategoriji za rođene 1995. i mlađe osvojila je ekipa Svete Mati Slobode s Jaruna, ispred drugoplasiranih Riječana i trećeplasiranih Knežijanaca. U kategoriji do 18 godina Riječani su pobijedili ekipu Caritasa iz Zagreba nakon izvođenja kaznenih udaraca, a nakon odlučujućeg pogotka igrači obje ekipe zajedno su slavili.

 

     

 

osti iz Rijeke i Žepča razgledali su uži centar grada i izmolili Zadravomariju kod Kamenitih vrata. Na večernjoj molitvi igrači su molili posebno pripremljenu krunicu koju su pratile fotografije koje povezuju šport i vjeru. Molitvu je glazbom animirao bend Put u život. Sve ekipe sudjelovale su na svetoj misi u 9 sati. Nagrade je podijelio don Ivan Marjanović, predsjednik SALOM-a, te mladićima čestitao i uputio prigodne riječi.

 

 

   

Komentari

comments