2. škola animatora 2013

Posted on Feb 19, 2013 in Vijesti iz pokreta

2. škola animatora 2013

Održana je druga škola animatora, koja je bila na zagrebačkoj Knežiji od 15.siječnja do 17.siječnja 2013.godine U provincijalnoj kamenoj kući skupili su se mladi iz Žepča, Novske, Rijeke, Rudeša, Knežije i Podsuseda, kako bi zajedno nastavili svoj formativni put. Kako bismo vam bolje približili što znače ovakvi susreti mladima, prenosimo vam dojam jednog sudionika: (klik na “Read more”)

Reći ću vam koje su čari ovih škola animatora; u kratkome vremenu uspijemo steći prijatelje za cijeli život, obnoviti svoju vjeru i dovesti ju na jednu novu razinu za koju nismo misli da možemo postići. Otvorenost srca koju stječemo pomaže nam da naučimo otvoriti se djetetu kojem smo poslani, kako bi i ono imalo poticaj otvoriti nama svoje srce.

Kroz molitvu i smijeh naučili smo mnoge nove stvari,a uz to osjetili smo milost koja grije srce i hrani um te daje nam snage da se u ponedjeljak vratimo svojim životima, još snažniji i hrabriji nego ikada. Za sve uspjehe koje smo do sada postigli, u smislu našeg odgoja i otkrivanja naših talenata možemo zahvaliti don Ivanu Šibaliću i animatorima instruktorima koji su nas uz konstantno poticanje i ne odustajanje doveli do napretka. Hvala dragome Bogu što ih je sve podario ogromnom količinom strpljenja i pažnje, a mi ostali željno očekujemo slijedeću školu u Rijeci, a povrh svega svi se veselimo specijalizaciji u Žepču

Ivana Grgić

Komentari

comments