Završeno dječje ljeto u Rudešu

Posted on Jul 7, 2010 in Stari portal

Kao i svake godine, i ove se u Rudešu održalo dječje ljeto i to u trajanju od šest dana. Četrdesetak prijavljene djece u kombinaciji s animatorima jamčili su dobru zabavu.

 

Tema ovog dječjeg ljeta bili su sakramenti, koji su se obrađivali tijekom tjedna svakodnevno u radionicama. Djeca su se kroz igru, banseve, ples i zajedničke molitve bolje upoznala sa sedam svetih sakramenata. U četvrtak smo se zaputili na Jarun u župu sv. Mati Slobode, gdje smo sa župama Podsusedom, Knežijom i Jarunom imali zajednički dan koji je započeo misom u kojoj su imali priliku sudjelovati svi sudionici dječjih ljeta. Program se nastavio zajedničkom himnom i igrama.

 

 


U subotu ujutro ekipe zelenih, žutih, plavih i crvenih posljednji su put odmjerili svoje snage u već tradicionalnom kvizu. Najveselije je bilo na završnoj veseloj večeri koju su animatori pripremili za sve sudionike i njihove roditelje. Ekipe su ponajprije izvele skečeve koje su pripremali tokom tjedna, a nakon toga smo se svi nastavili zabavljati uz već poznate plesove i banseve.

 

Za uspomenu na ovo dječje ljeto djeca su dobila poklon pakete sa slikama s dječjeg ljeta, no najljepši poklon im je sigurno zabava, druženje i iskustvo koje su primili u ovih tjedan dana. Mnoga djeca su već najavila dolazak iduće godine, a mi animatori s nestrpljenjem iščekujemo iduće dječje ljeto.

 

 

Hana Bogović

Komentari

comments