Knežiji četiri od pet naslova prvaka

Posted on Jun 7, 2010 in Stari portal

U Zagrebu su završena sva natjecanja KMNL-a i KOL-a. Salezijanske župe su bile među najboljima, osobito športaši župe Marije Pomoćnice. Malonogometnih liga ima čak četiri, a prvaci su igrači župe blaženog Ivana XIII. iz Dubrave.

 

Salezijanske župe s Jaruna i Knežije zauzele su 7. i 8. mjesto u prvoj ligi. Župa svete Ane iz Rudeša u svojoj premijernoj sezoni zauzela je 6. mjesto u četvrtoj ligi. U mlađim dobnim kategorijama župa Marije Pomoćnice osvojila je naslove prvaka u krizmaničkoj i prvopričesničkoj konkurenciji, a krizmanici su osvojili i trofej za fair-play. Jarunčani su u obje konkurencije uzeli bronce. Čak četiri igrača knežijanske župe osvojila su pojedinačne nagrade – Hrvoje Kralj za najboljeg igrača, a Ivan Matković za najboljeg strijelca u krizmaničkoj konkurenciji. Kod prvopričesnika najbolji vratar je Matija Valečić, a najviše pogodaka u ligi postigao je Marin Svetec. 

 

 

U Katoličkoj odbojkaškoj ligi ekipe župe Marije Pomoćnice osvojile su naslove prvaka u ženskoj i mješovitoj konkurenciji. U najboljoj šestorki ženske lige izabrane su Knežijanke Ivana Šilić, Iva Đikić i Iva Pavković, a iz Jaruna Kristina Šušanj. U mješovitoj ligi u šestorci sezone su Nataša Blatančić i Dario Lečić ,koji nastupaju za ekipu s Knežije.

 
KMNL i KOL ove sezone okupili su gotovo 1500 mladih u svojim natjecanjima. 
 
 

Komentari

comments